Влюбленная слова для песни

Светлана Маярчак Крыжановская
ЗАКОХАНА (СЛОВА ДЛЯ ПІСНІ)

Твій ніжний погляд - дотик до душі,
Тебе впустила я не випадково.
Назустріч руки простягла свої
І усміхнулась тОбі, моя доле.

Твій ніжний дотик збуджує думки,
Майстерно вмієш в себе закохати.
Тримай мене, Любове, не впусти,
Аби не довелося знов шукати.

   Приспів:

   Закохана-закохана у тебе.
   Життя набуло нових кольорів.
   Цю пісню я співаю лиш для тебе,
   Того, що наче янгол, прилетів.

   
   Закоханий-закоханий ти в мене -
   Навчилась я читати по очах.
   Солодкі сни безжально краду в тебе.
   Це доля - доля разом бути нам.


Танок життя танцюємо з тобою
Гаряче танго чи повільний вальс.
Мені надійно й затишно з тобою,
Мелодія життя звучить для нас.

    Приспів.

14.08.2016.

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький





ID: 683665
Рубрика: Вірші, Лірика кохання
дата надходження: 14.08.2016 17:25:32
© дата внесення змiн: 14.08.2016 17:26:30
автор: Світлана Крижановська