***

Полярная Ночь
Ти знаєш… Я тебе прекрасно розумію,
Коли ти кажеш, що на Вкраїні війна.
Так, війна то, любий друже,
Але для влади - це лялькова гра.

Ти знаєш… не хочу розуміти,
І на відріз не хочу вірити я в те,
Що у бою вмирають люди,
А «вождь» тікає, кинувши усе.

Ні, ти знаєш, я не можу бачити й чути
Як плачуть діти й матері,
Що батька або сина поховали
Які загинули "на чужині".

Повір мені, мій любий брате
Це все закінчиться тоді,
Коли брат піде не на брата,
Піде на тих, у кого, справді, руки у крові…