By Blessing. From Balmont

Елизавета Судьина
We are not by law.
But because we're blessed.
Lighting icon's glow
we will go to bed.

We don't know marriage
higher than desire.
In the depth of darkness
brighter is the shining.

Without word's clutching
our talks are fleeting.
And again perhaps we'll
be in a free meeting.

Maybe unrepeatable
is the feast of passion.
let be - two free, happy -
their castle is patterned.

***
По благодати
Мы не по закону,
Мы по благодати
Озарив икону,
Ляжем на кровати.

Мы не знаем брака
Выше, чем желанье.
Мы в глубинах мрака
Яркое сиянье.

Вне сцеплений слова
Льются наши речи.
Может, будем снова
В столь же вольной встрече.

Может, бесповторен
Праздник нашей страсти.
Пусть. Чертог узорен
Двух свободных счастий.