Небесно... неземна

Александр Бирзула
(Странные силуэты)

Та ти якась, ледь-ледь, не та.
Ти, то з небес або ж земна,
А може, ти не розумієш,
А може, ти мовчать… волієш.

Чи позабула ти слова,
Питалась  долі, тільки та...
Забула мову слов'їну
Лиш мовчки…  поштовхи у спину.

Казали зорі, все пройде
Дай трохи часу, промайне
І біль і сум, мовчання в ночі.
Ще приголублять тебе очі.

Ще з губ злетять слова твої,
Що ти кохаєш. Як у сні.
Як у вi снi ширяють крила,
Що не земна, з небес та сила.

Та сила, що кохання щире,
Собою наповує щосили.
Та ледь вiдшукую слова,
Що ти… небесно  наземна


Херсон
14.08.16
21.00