Запали у серцях зорепад

Мария Хрупкая
Розплющ очі,рідна моя,
Щось дивне коється навколо тебе,
Здається світ зійшов з розума,
І кожний думає сам про себе

Але ти, але ти не така як усі,
Рамки світу не для тебе створені,
Ти одна не сприймаєш "сліпої" краси,
Бо ти бачиш їх душі спотворені

Посміхнися раптово незнайомцю у шапці,
І побачиш як зміниться світ,
І як зміниться сонце в ранковій фіранці,
Коли лагідно скажеш "Привіт"

Зазирни у прозорі очі навпроти,
Коли їдеш в вагоні метро,
Вони зранку вже марять про вечір суботи,
А ти їдеш смакувати нічнеДніпро

Змінюй цей світ та здійсняй бажання,
Роби із цибулі смачний мармелад,
Поки перша, але ти не остання,
Запали у серцях зорепад

Посміхнися раптово незнайомцю у шапці,
І побачиш як зміниться світ,
І як зміниться сонце в ранковій фіранці,
Коли лагідно скажеш "Привіт"