Магiя

Онуфрий Отвязный
Бували миттєвості не важливі, але й бували  значні.
Коли я був на гребні моменту вибирав я ті, що ближчі мені.
Хвиля ейфорії поступово стихала і наступив повний штиль...

   І я раптом розумію,що...

Все плине, спішить у вічність і відчуття якійсь магічні...
Верхів'ям стріх не зупинити той потік, який як потяг
без зупинок несеться своєю колією...
    
   Все! Не встиг...

Магія мене не відпускає в руках сильно так той квиток стискаю,
і дитячим поглядом хвіст того шаленого експреса проводжаю.