Другу

Сергей Надубов
Ми з тобою не сусіди,
Та близькі ми, як брати,
Якщо хтось когось з нас скривдить,
Хулігану не втекти.
Завжди пізно або рано
Я до тебе прибіжу,
Про хороше, чи погане
Тобі щіро розкажу.

Приспів:
Друзів треба шанувати,
Їм на зустріч треба йти.
Друзів в мене не багато:
Це Давид, Богдан і ти!


Приспів:

Допомогу я приймаю,
І сам часто надаю,
Бо біль друга я сприймаю
Дуже близько, як свою.
Нерозлучні вірні друзі
Нам біда за пів біди.
У міцному ми союзі
Поодинці нікуди!

Приспів: