До побачення, сталий друг...

Екатерина Жиленко98
До побачення, сталий друг.
Більш привітів моїх не жди.
Не очікуй, що ще мій дух
Зхоче вранці до тебе йти.

Друже, не хвилюй мого зла.
Ні за що старе пробачати.
Я тепер у світі без тебе-одна.
І зосталась заміну тобі чекати.

Не жалкуй-то не просто був час.
У хвилини ми разом йшли.
А сьогодні останній раз,
Що пишу я до тебе листи...