Ледацюга

Владимир Солошенко
З родо віду Іван - дворянин,
Ще й розумний у батька був син
І освіту здобув - два диплома,
Не хотів працювати свідомо.
А дружину він взяв із села,
Щоб вона працьовита була -
Годувальниця, в неї сім'я...
Він в "Інеті" буває щодня.
Та боялась його запитати:
- Ти чому сам не йдеш працювати?
Жде, що совість проснеться - дарма,
Її в нього вже зовсім нема.