Торкнулась осень, ласковых очей

Александр Тарасенко 3
Торкнулась  осінь,   лагідних    очей.
 Вона  так  легко   подихом  війнула
Що  пам'ять   літніх ,   зоряних ночей
Мене, мов  крилами   - голубка  огорнула…

Ти  пивши  каву ,  мріями  блукала
Краса твоя,  мов  квітки  пелюстки
Ти  мені  юність,   світлу,  нагадала
Шепнули  очі,  все нам до  снаги….

Духмяна  кава ……вже  зоря  ставала
А   ми   розмову  тихо  так  вели
Про те що  щастя нас отак  спіткало
Які  щасливі,  Боже,  ми  були…

  Нехай торкає  осінь   твої  очі
Та їх  красу вона  не спопелить
Бо бачу в них кохання я  дівоче
Яке  стрімкою,   річкою  біжить….
20.08. 2016г
А.А.Тарасенко…..