В аптецi низьких цiн

Надежда Рубинская
Тиск поміряти зайшла
Жіночка в аптеку.
Сталося їй дуже зле
У страшенну спеку.

Розпливається усе,
Тиск же завеликий.
Достає мерщій собі
Із валізи ліки.

Просить чемно у дівчат
Два ковтка водички.
Троє - начебто німі,
Гарні молодички.

Потім все-таки одна
Гучно промовляє:
"Дать не можемо води,
Ми ж собі купляєм!"

Вийшла жіночка відтіль,
Думає: "Що сталось?
Як в аптеку "низьких цін"
     ВЕЛИЧЕЗНА
Байдужість закралась?!"

           20.08.2016