24 7

Основатель
так проникливо.
так відверто.
і як чисто і чесно удвох,
з усіх сил,
якось вперто
бережемо останню любов,
усю душу,
й цілу вічність,
(двадцять чотири на сім).
ми залишили
хаотичність,
і даруєм її усім.
по-дурному,
проте так завзято,
розпалили цей чуйний вогонь.
від тепер
кожен день наче свято,
що нам світить і гріє либонь.
день за днем
у твоєму полоні,
я прикута до тебе дощенту.
ти повір —
це все з доброї волі,
починаючи з того моменту,
коли вперше
і так несміливо
доторкнулися наші серця.
а я боязко
і цнотливо
закохалася до нестями.