Пересуди, пересуди...

Олександр Мачула
„Гріхи других судить ви ревно рветесь,
почніть із себе – до чужих не доберетесь“.
Так говорив Вільям, великий наш Шекспір.
Пройшли віки, та не змінився мир…

20.08.2016