Роберт Геррик. Н-1079 На Хога

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(Н-1079) На Хога

На кухне доля Хога (дар судьбы) –
Иль потроха, иль синие зобы.


Robert Herrick
1079. Upon Hog 

Hog has a place i' the' kitchen, and his share,
The flimsy livers and blue gizzards are.