Пада пада панда

Фан Фей
Коло коло хати піч,
Ходе біля печі сич.
Сичик волохатий
Ходе коло хати.

Поза поза дубом гак,
Повза коло гаку рак:
Рак неабиякий
Повза біля гаків.

Крикнув півень:-Ку ку рік!
Народився я торік!
І відтоді наче
Рачки курник скаче.

Гопа гопа гопака
Танцювали два бика:
Один стрибав вище
Навіть за горище.

З оберемком хмизу в  ліс
Хижий лис підступно вліз,
Навіть  гурт собачий
Лиса не побачив.

Пада пада панда з ніг
Як побаче вперше сніг,
Білий сніг лапатий -
Гайда панда спати!