воно не пройшло

Вика Зеленская
Без "привіт-бувай" і без інших шоу,
Ти сказав "пройде" - воно не пройшло.
Без твоїх очей п"ятий місяц вже,
Ти сказав" мине" - воно не мине.

Осінь скоро вже,опаде листва,
Потім вже зима,потім і весна.
Буде тяжко,так,а забуду я?
Як ти говорив"скажеш ,що моя".

Сяють зорі там,та тепер ти сам,
Ми з тобою разом,тільки в моїх снах.
Як раніше вже , просто не пройде.
Зорі вже не ті,небо вже не те.

Та і ми не ті,хоч на вид такі,
Як раніше ти,просто обійми.
Хоча ні,ти йди,в тебе справи там,
Ні , я не сумую,так,усе віддам.

Тай прошов вже час,йдуть так місяці,
Небо вже не те,люди вже не ті.
Без твоїх очей п*ятий місяц вже,
Ти сказав" мине" - воно не мине.