Мада бок повлы

Елена Вокуева
      
 Тэт;гъяыд  ;зэрке,
предке,  овны  лёк.
Мада  кипелюк;й,
 бурасям  вай , лок.
Тупесь кодь ж;  мича,
абу  нюлег,  збой.
Кусьым  пета  ошка
тэн;,  жалюк;й.
Кор тэ б;кам, орчч;н
меным  беда  бур.
Бордт;м  п;тка  ёртт;
тшылль; ин  ж;  сюй.