До себе

Аврора Миром
Прихована в сумнів розгадка,
Себе в таємницях знайти...
Не маючи жодної згадки,
Чи довге блукання душі. ..

Відкрити ту мудру скарбничку,
Що нишком у серці щемить...
І спідтиха... тихо криничкою,
Вона десь в глибинах джурчить...

Шукати у митях підказки,
У мріях щоденно іди...
І власну ти створюй ту казку,
До себе, крізь себе прийди...

© Copyright: Аврора Миром 2016