Лелеки

Алина Лисничая
З путі далекої лелеки вернуться
Бо за зимою прийде весна.
Чиє-то серце з любов"ю стрінеться.
До тебе ж радість ця не завіта.

З тобою разом земля заплаче
Луною суму озветься вся
Чого ж  життя твоє не так складається
Як того прагне душа твоя?

Чого ж ти серденько стучиш нестримано
Як мигтить по вітру тонка свіча 
Чого ж ти серденько до того горнешся
Хто не чекає й не зустріча ....

1998