Тремтить серця бажана струна

Белякова Светлана Николаевна
Тремтить серця бажана струна,
веснянкою сяє безсмертна душа.
Рве вітер гілля навкруги,
жадає теплої пори.
Збуджують пишнії, бузковії крони,
ароматом ніжним, ранковим.
Щебече пташине царство,
заквітчує Господь своє господарство.
Яскравіше сонечко сяє,
Землю зігріти бажає.
Милується веселка,
дощику радіє,
все навкруги квітне, зеленіє,
породжує мрії.
А,ми, відроджуємося знову,
плекаємо надію, як життєву основу.