Моя Тетяна!

Ник Деморни
Моя Тетяна! Моя кохана!
Моє натхнення! Цариця-панна!
Палка троянда, п’янка лілея!
Моя Лаура і Галатея!

Вуста-калина! Як зірки очі!
Така чарівна і вдень, і вночі!
Моя царівна! Моя надія!
Моє кохання, бажання, мрія!

Прекрасна панна, богиня Фрейя
Чарівна квітка, ружа, лілея
Моє натхнення, моє кохання!
Моє сумління! Моє дихання!

Кохана панна,- моя Тетяна!
Пахуча роза, перчинка пряна))
Моє натхнення, моє кохання!
Ти моя перша, й моя остання

Вуста багряні! Як зірки очі!
Моя царівна, і вдень, і вночі!