Процв1тай моя красуне

Валенсия-Велиция
.                НЕЗАЛЕЖНА УКРАЇНО -
Незалежності бажаю!
                Од орди що насуває,
Та своїх " Івана - Пана"...
                Що вчепились ніби звірі,
Рвуть, плюндрують, зневажають,
                Брешуть злісно мов шакали,
Та на людях виїжджають!
                Де та правда, я не знаю,
Не мовчімо люди добрі,
                Бо зжеруть!  Я не лякаю,
Слава Богу є хоробрі -
                Ті, що груди підставляють,
Що за нас ідуть у вічність,
                Мир і спокій захищають -
Отака вона є дійсність!
                Тож бажаю мати мужність,
Честь і совість, та відвагу,
                Та забудьмо про байдужість!!!
УКРАЇНО - НЕНЬКО - МАМО -
                Процвітай моя красуне!
Хай не їдуть діти в рабство,
                На твоїй землі ошатній,
Хай пребуде правди Царство! -
                Царство спокою і миру!
Щоб життя було комфортне -
                Вириваймось з цього виру...
Будь міцна та непоборна -
                НЕЗАЛЕЖНА УКРАЇНО!!!