Казацька доля...

Харченко Михаил
Наче квола, Україна
На коліна впала:
Пісня західная лине-
Рідну щось приспало...

Вщент роздерта "хазяями"-
Голоднії діти:
Хто шукає шлях до ями,
Хто - де гроші діти...

Правлячi тхори радіють-
Про прибуток дбають,
Гідні ж люди тільки мріють,
Та й що з того мають???

Годі вже чекать, що доля
Зазирне до хати -
Бажану казацьку волю
Час давно придбати!!!