сон

Ольга Харченко 2
ти знову п'яна під моїм вікном
лоскочеш вітер, ніби сяєш
роками витримана терпким вином
і досі все здається дивним сном
тим сном, де ти все ще про мене дбаєш

кохана, я більш не хочу рейвів, техно гулу
мені вже досить, вистачить, дістало
нажаль, усі ті роки промайнули
нажаль, тебе зі мною вже не стало

кохана, бачишь ось я
поряд, рядом
плекай меня тим поглядом ласкавим
тримай мене за руку, души ядом
тремти зі мною в такт
невже тебе не стало?

ти не зі мною, ти вже десь далеко
я знову п'яний під твоїм вікном
ти моя ластівка, моя лелека
мені це все здається дивним сном.