Вкрасти дах... Нереально

Мокренко Хром Олег
Бережи нас Боже , від війни та горя
Нечисть вся хай в сажу перетреться
Дай мені й моєму люду моря
Моря, де по хвилях щастя ллється

Просто за чуприну, і втопи нас
В водах де живе лиш доброта
В душу розцілуй нас просто ще раз
Й в морі потече свята вода

Крепко затече вода на серце
Міцно розіллється по думках
Море, океан, чи лиш озерце!?
Все тече... й червоне по  тілах

Боже, збережи від рік негожих
Досить тої крові в тих річках
Війн і ворогів не буде схожих
Правда буде тільки в балачках

Говоріть... Балакайте... Питайте...
Смійтесь, якщо кажуть дуже зле
В яму якщо впали, то вставайте
Загорніть.... і інший не впаде...

Боже, не гнівись, що дуже п'яні
Темні, навіть інколи дурні
Вряд чи ми вже будем в тому стані
В стані, де все інше, ніж у сні

Не знаю як для кого, я стандартний
Я рівний до понтів і передряг
І в принципі не я, а Бог мій вартий
Тих кубків , що достойні сперти дах

Бережи нас ...