Барвакт Со временем!

Сын Отца Из Народа
БАРВАКТ!

Дар дилам ман орзу дорам,
Барвакти ман, мумкин, точ,ик шудам!
Барвакт  забони хеш ёд гирифтам,
Барвакт одати халк нагз фахмидам!
Такдирам ман кати русо шудаст,
Писари зани рус  таввалудам!
Писар отаи  худ барвакт шудаст!
Замини хеши ман дуст медорам!
Эй халки ман, халки точиконам!
Эй халки ман бедор кунед, хез аз чойям!
Кати Ватан мо ба шумо як илтимос доред!
Мо точиконем кист фаромуш на мекунед?!