Don t forget

Нина Ченда
1 versus

Don't forget to give him my regards,
Don't forget to give - my number,
Don't forget to give him my postcards,
Where we together dance samba

Chorus

My wind like a postman,
My wind like a deliveryman,
The wind sends my desires,
My desires to man with gray eyes

2 versus

Don't forget to give him my heart,
Don't forget to give - my soul,
Don't forget to give him my start,
Don't forget to give - my call

Chorus

My wind like a postman,
My wind like a deliveryman,
The wind sends my desires,
My desires to man with gray eyes

My wind like a postman,
My wind like a deliveryman,
The wind sends my desires,
My desires to man with gray eyes
____________________________________
25/08/2016, 13^52

Songster "Песни.Songs"