Сьогоднi помiтила, що одяг... укр

Наталия Бжижевская
Сьогодні помітила, що одяг
більше не пасує.
Добре без одягу.
Сум в очах робить справу.
Нервуєшся.
Хочеш одужати, та відштовхуєш ліки
А в мене три карти:
дві смужки, смерть або космос.
Жалкуєш за минулим.
Заспокоюєш - вибрав мене.
Тепер все життя буду
розраховуватись за цей вибір.
Моє ім'я Сука.
Він. Вона. І Сука.
Згоден?
кожна жінка мріє  про це.
Ось така поезія.
Кляті вірші - прірва -
в яку гепнулась усією тушею.
Може справді збожеволіти.
Збожеволіти і летіти до Марсу.
Але там своя королева Бетта.
Може у Всесвіті є ще зірка,
де немає жінки.

Жінка у пошуках зірки.