Велика правда Украйни

Александр Томко
Послухай синку правду, незручну  як презерватив,
Прозору, як струмок у темному лici.
Ту правду  кров'ю своєю Iicус колись освятив
Й Тарасе вам дурням перед очми на гачок повicив.


Ту правду тобi не втлумачить  кривенький доцент  на iстфацi -
Навіщо його сивині та бурхлива негода
Мрiї  твоi  порожнi! До самой смертi  ти будеш у срацi,
Тому що  у кого грошi - того i свобода.


Яка незалежнiсть  сьогоднi  святкується вами?
То свято не твоє, а тих товстих кнурiв.
Наше свято холопське крокує  ланами -
Берiться за вила та бийте панiв!