На хвилинку

Луценко Юрий Александрович
А давай, на хвилинку, побудем з тобою дорослими?
Але дійсно, по справжньому... можемо навіть на дві.
Щоб зігрілась душа зимовою ніччю морозною,
А влітку ми ніжились в запахах стиглой трави.

А давай, на хвилинку, побудем з тобою щасливими?
Щоб на наших губах залишився від радості смак.
Щоб були в телефоні записані тільки важливими,
А зорі давали для звершень нам зоряний шлях.

А давай, на хвилинку, побудем з тобою коханими?
Не таками як всі, мовби всесвітом цілим охрещені.
І до старості літ залишаючись просто бажаними,
Та мов діти, закохані в чудо та щастям розбещені.