Ти десь далеко

Милена Веремеева
Ти десь далеко в світі моїх мрій.
З тобою прокидаюсь я і засинаю.
І в голові я чую теплий голос твій,
І дотик ніжний добре пам'ятаю

Приходь щоночі хоч би у ві сні.
Ми будемо триматися за руки,
Ми будемо тонути у красі
Яку в житті могли би ми відчути.