Весняний дощ

Милена Веремеева
Весняний дощ, прошу тебе
Ти лий так сильно, як ніколи.
Хай твій потік усе знесе,
Усе сумне, що в моїй долі.

Без парасольки я піду
Хай краплі по щокам стікають.
Якщо нічого не знайду
Я вірю мрії не зникають!