Нетрадиционные пословицы

Василий Дубина
Хіба вжалієш батька в наймах?
   
           * * *
Кожний дурак - завжди однак.

           * * *
Свисти Грицько, ти дурніший.

           * * *
В очі- люлі, а за очі- дулі.

           * * *
Що до чого, а кулак до морди.

           * * *
Молодого й соплі гріють.

           * * *
У неї на голові, як у дурака на хаті.

           * * *
Виріс свині по "петельку".

           * * *
Корова любить- кисле й солоне,
а дурак - красне й зелене.

           * * *
Гроші на всіх, а грижа - на одного.

           * * *
Без ума, як зимою без топлива.

           * * *
Боже поможи не жонатому,
а жонатому жінка поможе.

           * * *
Приглашали на дорозі,
щоб не були на порозі.

           * * *
На чийому возі їдеш, 
того й пісню співай.

           * * *
Ніхто з лавки Савку не пхав -
сам начортувався.

           * * *
Дірявий мішок не наповниш.

           * * *
Схуд, як шило.

           * * *
Який мішок, така й латка.

           * * *
К дубу падают листья с ясеня,
"Никуя" себе, сказал я себе!

      28.08.2016р. 16:53.