Туган кун

Дуйсенбы Кадырбеков 2
Он бірі  гой  бугін.
Менін  туган  кунім.
Карай  - карай козім талды жан-жакка.
Телефонда  ун  жок.
СМС- дым жок.
Карап  коям  кайта - кайта  WAT-SAP-ка.


Туыскандар  енді.
Умытты  ма  мені.
Алде  олар  келер ме екен кешкілік.
Уйге келсе олар,
Уят болып калар.
Алу керек кымыз, шубат, ішімдік.


Домбырамыз  ане.
Караока  міне.
Тагы - тагы  нелер  керек , не  керек ?
Видео дейді  тагы.
Фотоаппарат  жагы.
Улым  саган  жуктеледі , бер  комек.

Омір  деген  міне.
Оте  шыгар  ане.
Сондыктанда  тойлау  керек  бул кунді.
  Тарсылдасын  аспан.
Ашындаршы  Шампан.
60 жаска  тола  бермейм  мен кунде.

Ішімдікке  жуздір.
Биді  кане  кыздыр.
  Жастар  жагы  шыксын  кане  ортага.
Асабамыз  кайда.
Отырама  тойда.
Косылмайма  ол да біздін катарга.