веселковi жабенятка

Ольга Иштяк
Як то раз після дощечку
Я дрімав у холодечку.
Раптом бачу як з веселки
Жабки стрибають гарненькі.
Ніби квіточки чудові
Всі яскраво кольорові!
Є блакитні, є червоні,
Є жовтенькі та лілові.
Навіть в крапочку та смужку —
Пригадати всіх не здужу.
Хутко гопака стрибають
Та ще й голосно співають!
Притомилися малятка,
Веселкові жабенятка:
Посідали у рядочок
Та й плетуть собі віночок.