Осенние чудеса

Надежда Старостина-Котенко
Восени таке чудове листя,
Неймовірне, різнобарвне, чарівне.
На деревах сяє мов намисто,
Сонячне проміння золоте.
Мерехтять перлинами в повітрі,
За вікном краплинки дощові.
Вітерець гайдає розмаїття,
І кущі тріпочуть, мов живі.