луна громадянськоji

Александр Ярошевский
мов отвір в небі - ллє
червоне сонце плин
широко розтіка
рожевим шаром захід

сягнути тих глибин
сягнути тих глибин

де плеще в рубежі
шалений хвилі захват

де золотом вогню
викрешує війна

пожежу де не жить
пожежу де не жить