А ти по справжньому кохав колись?

Рита Старкова
А ти  справжньому кохав колись?
До серця..
До душі..
Від гніву й до палкого процілунку,
Від злості аж до пристрасної любові
А ти кохав колись, ось так..
До болі...
Щоб мозок затуманювався
Довірившись лиш почуттям одним
І стуку серця..
Чи не боявся зради ти?
Ненависті тай люті
Одним лиш стуком серця, жив колись?
Раз ні?
Так вибачай, не має сенсу далі говорити
Та не давай свої дурні поради
Ти вибачай що склалось так..
Я закохалась....