Гей, Украiно!

Михаэлла
(Пісня)
1.Ой, доле, доленько моя!
За Батьківщину гину я!
Горе нам не минеться,
Поки ворог з нами б'ється ...
Гей, Україно, ми одна сім'я.

2.Все розтрощили лютi пси,
Нiде пшениченцi рости ...
Кров'ю поля политi,
В небi нема блакитi -
Села палають і горять мости.

3.Ой, дiти, дiтоньки мої ...
На полi де Iдуть бої ...
Там ноги, а там руки -
Розлетiлись вiд науки,
Що породила отакi жахи.

4.Боже на все це подивись!
Гей, Україно, відродись!
Най друже - помолитись,
Дай розум зупинитись.
Тільки швиденько, брате,не барись.
(Повтор:
Нам Богу - помолитись,
Дав би розум зупинитись,
Тiльки швиденько,брате,не барись!)