Ухди-ухди кIуру гафар

Эльмира Ашурбекова
УХДИ-УХДИ КIУРУ ГАФАР

Аь

Аьли аба, хъип яв аьба.

Аьмалдар малдар.

Йирхуз аьгъдру аьгъдраг, гъюлягъ либцру билцнаг.

Урхуз аьгъдру аьгъдраг, гъюлягъ либцру билцнаг.

Аьлялябкью кьути аьлябкь.


Гь

«Гьи-гьи, гьи-гьи» гьар йигъан –
Фтиин аьлхъюра гьяйван?

Гъ

«Гъя-гъя-гъя » апIури, гъаз
Даттлихьди элебгна гьаз?