Tara mea

Галина Чиореску
Moldova mea draga, tara cu flori,
Esti ca un fagure tesuta din dor,
Tara mea scumpa, tu m-ai nascut,
Si inima mea cu dor mi-ai umplut.


Tara mea dulce, tara de vis,
Esti ca un soare, esti paradis.
Aici mi-s copiii, aici mi-este casa
Din toate in lume esti cea mai frumoasa!


Si oriunde in viata nu m-asi gasi,
La tine mereu eu voi reveni,
Caci te iubesc, pamintul meu drag,
Scumpa mea tara, iubite meleag!!!


Trudita mea tara, gura de rai,
Esti cel mai frumos, iubitul meu plai!
Doresc sa-nfloresti si de-acu inainte,
Iar Domnul mereu sa te binecuvinte!!!!