Карпатськi замальовки

Короленко Анастасия
Ранкова кава чи чорний чай -
Нема різниці. Тільки б стрічать
Щодня світанок десь там удвох
В безкрайніх горах, де пахне мох...
Де не потрібні жодні слова,
Де у джерелах жива вода.
За обрій манять нові шляхи,
А ми з тобою, мов ті птахи
Злетим високо за небокрай,
Бо тут у горах наш рідний край.