танцюй

Стася Яценко
що бачиш ти,коли закриєш очі?
чий дотик відчуваєш на щоці?
мрійливі весни,нескінченні ночі,
її рука тремтяча у твоїй руці.
свою відраду,ніжність і натхнення,
свій інстинктивний потяг
серця і душі.
МАЛЮЙ
в думках усе:вуста і стан...й будь певен,
як схочеш кликати її-
ТАНЦЮЙ.