Змiни батарейку енергiй вчорашнiх

Прокопенко Юрий
Зміни батарейку енергій вчорашніх,
Нехай щось величне вбере млявий сплін.
Що хочеш від мене? Можливо див кращих?
А може безглузде роздертя колін?
Та ні… Молитов ти, мабуть, не діждешся,
Тим більше не зрониш в холодну пітьму.
Хоч важко знайти невагоме безмежжя,
Ще важче трощити збудований мур.
Що хочеш від мене? Польоту Ікара?
Чи гірше – падіння в міцне забуття?
Та я там живу, мов безлика примара,
Де щирі стремління не мають пуття.
Зміни батарейку – це дуже важливо!
Зміни поспіх часу на вдалий сюжет.
Розійдуться хмари у небі мінливім,
Даруючи світло прийдешніх комет.

21:58, 31.08.2016 рік.

Зображення: http://zaker.ru/oboi/energiya_devushka