Я чекаю тебе, сину

Владимир Олийнык
               
               
                Зайшли хмари за ланочок,
                Сонечко у гаю
                Де ж ти ходиш,мій синочок?
                Я тебе чекаю.

                Мамо,мамо,моя мамо,
                Бачу Вас здалека
                Я приїду завтра рано
                Примчусь,як лелека.
               
                Розспівався півень зранку,
                Зозуля кувала.    
                Виглядала мати з ганку,
                Синочка чекала.

                Чути гомін біля хати,
                Фіртка заскрипіла.
                Заплакана  стара мати
                До сина летіла.

                Я вже дома,не плач,мамо,
                Зозуля затихла.
                Бачу мене,моя мамо,
                Зустрічати звикла.

                Я вклоняюсь,тобі рідна,
                Вже нині – пробач,
                Що чекаєш мене завжди
                Матусю,не плач.

                25.08.2016 р.