Високе мистецтво

Анатолий Баралевич
Високу моду не всім людям можна зрозуміти,
Коли замість сукні одягають зшиті квіти,
Або сітку з мушлями у деяких місцях,
Чи взуття з платформами, що викликають страх,
Коли будують замок, що капелюхом зветься,  –
Широкий шлях для творчості завжди знайдеться.

Так і з високим поетичним словом може бути,
Коли за злетами фантазій важко сенс здобути.
Там емоції ллються рікою нестримною
І туманять нам очі завісою димною
Про лона Природи, де автор так часто буває,
А потім думками святими до Бога злітає.


09.08.2014