Реформатори з душком

Олександр Мачула
Реформатори Вкраїну жваво атакують –
ще не встигли сотворити, а вже реформують!..
Лиш поліцію створили у сучасній формі,
та уже кричать щосили про її реформи.

Брехунам і горлопанам щоби не робити,
лиш би почуватись паном, тільки б надурити.
Вихвалятись, обіцяти, заплітати мізки,
щоб як липку обібрати ще й пустити слізки!

Наша Юля в президенти вкотре уже преться,
до найбільшого корита ніяк не дорветься.
На колясці не вдалося в‘їхати у владу -
лабутени одягнула і виляє задом.

За народ уболіває в туфлях з крокодила,
по заморським дачам скаче та стара кобила.
Все їй мало, хоче влади працьовита наша,
мало мабуть нею правив Лазаренко Паша.

01.09.2016