Запам ятай слова цi, друже! Запомни, друг, слова э

Владимир Туленко
«Запам’ятай слова ці, друже!»

Запам’ятай слова ці, друже!
Повір, що це важливо. Дуже!

1. Тоді лиш буде в тебе Свято,
Як будеш ти в житті крилатим!
2. Біда ніколи не настане,
Як буде Серце полум’яне!
3. І не прийде до тебе Осінь,
Як буде в тебе ясний Розум!

Й щасливі будуть мати й татко,
Як буде в тебе все в порядку!

(Володимир Туленко, 01 вересня 2016, Україна)