Веселе лiто промайнуло

Раиса Андрейчук
Веселе літо промайнуло
І час до школи йти настав.
Давно вже матінка проснулась
І, навіть, татко рано встав.

Усі готуються до свята,
Букет для кожного вже є,
Щоб вчителів всіх привітати,
Подарувать тепло своє.

Розвеселити їх віршами,
Подяки зачитать листи...
Щоб здивувать усіх піснями,
У світлий, добрий клас зайти!

Щоб із дітьми буквар відкрити,
Врочистий вислухать урок...
Щоб щиро оплесками стріти,
Привітний, перший, той, дзвінок.