Я знаю те, що в тебе iнший

Миклош Форма
Я знаю те, що є у тебе інший.
Веселий він, тобі приємно з ним.
Я знаю те, що він не пише вірші.
Не любить віршів, але менше з тим.

Ти знаєш те, що я про нього знаю.
Ми прояснили все від перших слів.
Ми знаєм все... Та це не заважає
в стосунках не розрубувать вузлів.

Ти справжня, і таких на світі мало.
А може, й не знайти жінок таких,
щоб у біді до серця пригортали
без слів тяжких, без зайвих слів тяжких...